Naken på nätet och seminarietips

Naken på nätet!

Teatergruppen Ung utan Pung hade den 7 december sydsvensk premiär för föreställningen Naken på nätet om unga, sex och internet. Föreställningen bygger på kunskap som Ungdomsstyrelsen presenterar i rapporten Se mig. För första gången i världshistorien har en regeringsrapport blivit teater.

Föreställningen spelas på ett seminarium om unga, sex och internet. I samband med teatern presenteras Ungdomsstyrelsens regeringsrapport, Se mig, med fakta om hur unga agerar på nätet. Dessutom presenterar vi ett undervisningsmaterial om unga, sex och internet, Ses offline, framtaget för skolan. Ungdomsstyrelsen arbetar på regeringens uppdrag med att förebygga sexuellt utnyttjande av unga på nätet.


Fyra av tio unga mellan 16 och 25 år anser att det är acceptabelt att ha sex mot ersättning om båda är med på det. En av tio kan tänka sig att själv ta emot ersättning för sex och killar är mer positiva än tjejer. Det är ungefär 1,7 procent, motsvarande 20 000 tjejer och killar, som någon gång har haft sex mot ersättning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0